«Червоний» мандрує Хмельниччиною

Сайт “Екслюзив”, 26 квітня 2018 

Боротьба одного українця, яка присутня у серцях кожного з нас. Саме цим проникнута кінострічка «Червоний». Ця картина знята  ще минулого року, сьогодні ж вона подорожує всією Україною. Напередодні прем’єрний показ відбувся у Чемерівцях. Пррезентувати картину до районного центру приїхав автор та сценарист Андрій Кокотюха.

На показ зібралося більше трьох десятків глядачів. Переважно – молодь. Студенти кажуть, саме зараз українцям не вистачає національної ідеї. А такі фільми та різного роду патріотичні заходи будуть сприяти вирішенню цієї проблеми.

За минулий рік справжніх українських кінострічок було знято майже п’ять десятків. Андрій Кокотюха переконує, зараз знайти та, тим більше, створити українське кіно простіше, ніж кілька років тому.

Організували показ кінострічки за сприяння Агрохолдингу «Мрія». Тим самим аграрії прагнуть привернути більше уваги глядача до українського кіно. У «Мрії» переконують, саме ця історична картина дозволить осмислити – хто такі українці та зрозуміти весь феномен нашого народу.

Такі ж покази  Агрохолдинг «Мрія» організовував на Тернопільщині. Зараз кінострічка буде подорожувати Хмельницькою областю.

По закінченню кінострічки на всіх присутніх чекала вікторина та призи від Агрохолдингу «Мрія»

Залишити відповідь