Відразу чотири книги Андрія Кокотюхи стали лідерами продажу на Книжковому Арсеналі

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбувся в Києві 22-26 травня. Закінчивши заходи, видавці традиційно підбивають підсумки й оприлюднюють перелік фестивальних бестселерів, кожен свій. Оскільки книги Андрія Кокотюхи виходять одночасно у кількох видавництвах, вони опинилися в різних топах.

«Вигнанець і чорна вдова» – найновіша книга Кокотюхи від видавництва «Vivat!». На «Книжковому Арсеналі» стартували перші дні її продажу. Як результат – ретро-роман, перша книга нового циклу детективів у стилі ретро, опинився на четвертій позиції серед новинок художньої літератури. Показово, що перші три місця – бестселери західних авторів, очолив топ «Мовчазна пацієнтка» Алекса Маклідіса.

Натомість детектив у стилі нуар «Називай мене Мері…» від видавництва «Нора Друк» посів третє місце. Дві перших позиції утримала Марина Гримич із новинкою «Клавка» та раніше видою «Ажнабією на червоній машині». Але у цьому ж списку лідерів сьоме місце несподівано посіла «Аномальна зона» – готичний детектив, перекладений та виданий у Франції 2017 року, а в Україні витримує вже друге видання.

Покупці книжок видавництво «Богдан» також зробили свій вибір на користь улюбленого автора. Нова редакція детективу «Таємне джерело» вийшла друком у фірмовій детективній серії і за підсумками потрапила в десятку лідерів, опинившись на восьмому місці. До речі, у цій десятці детектив українського автора опинився серед зарубіжних фантастів.

Також Книгарня Андрія Кокотюхи має власних лідерів продажу. Крім згаданих вище книжок читачі найактивніше купували історичний роман «Червоний. Без лінії фронту» та ретро-детектив «Адвокат із Личаківської».

Фото
Alex Zakletsky 

Залишити відповідь