Андрій Кокотюха вирушає на Хмельниччину

Тернопіль сьогодні https://news-te.blogspot.com/2018/04/blog-post_23.html?spref=fb , 23.04.2018

24 лютого на Тернопільщині стартували зйомки історико-пригодницького фільму «Червоний. Без лінії фронту». А 25 лютого автор роману «Червоний» та однойменного кіносценарію Андрій Кокотюха почав перший тур містами Тернопілля. За чотири дні письменник і сценарист провів зустрічі в Бережанах, Зборові, Гусятині, Заліщиках і Теребовлі. Під час туру був показаний фільм «Червоний». Проект підтримала Тернопільська кінокомісія, яка є партнером зйомок нової стрічки «Червоний. Без лінії фронту» , а підтримку надав Агрохолдинг “Мрія”.
Як повідомив експерт Тернопільської кінокомісії Володимир Ханас : ” Тернопільський тур Андрія Кокотюхи зацікавив також мешканців сусідніх областей. Вже завтра мешканці Хмельниччини матимуть чудову нагоду зустрітися і поспілкуватися з письменником та переглянути фільм “Червоний”. Зустрічі відбудуться о 10-й годині в Сатанівському міському будинку культури та о 14-й годині у Чемеровецькому районному центрі культури , дозвілля та мистецтв. О 18-й годині відбудеться зустріч у обласному центрі. “.
Організатор кінолекторію на Хмельниччині Тернопільська кінокомісія (голова Леонід Бицюра) за сприяння та підтримки Агрохолдингу “Мрія”.

Залишити відповідь